image

Olen asunut koko ikäni Kanta-Hämeessä, ja ollut mukana alueen päätöksenteossa useampia vuosia. Alueen historiasta ja nykytilanteesta minulla on siten kohtuullisen selkeä kokonaiskuva.

Olen aina ollut innostunut liikunnasta ja lapsesta lähtien melkein laji kuin laji on kuulunut valikoimaan. Jalkapalloa olen pelannut koko ikäni, ja pelivuosia on kertynyt niin FC Hämeenlinnassa, Riihimäen Palloseurassa kuin Forssan kupeessa Someron Voimassakin.

Urheilun kautta olen päätynyt moniin muihinkin tehtäviin, kuten seuran hallitukseen, lajiliiton työvaliokuntaan ja puolueen liikuntapoliittiseen työryhmään. Parasta on kuitenkin päästä ohjaamaan lapsia ja nuoria sekä järjestää erilaisia tapahtumia harrastusten parissa. Näihinkin on onneksi riittänyt välillä aikaa oman pelaamisen, harjoittelun ja muiden toimien lomassa. Itselläni on lapsuudesta paljon hyviä muistoja niin kentiltä kuin katsomoista. On hienoa olla mukana luomassa ikimuistoisia elämyksiä seuraavillekin sukupolville. Samoja asioita tulee mietittyä paljon myös isän roolissa.

Lisäksi kulttuuri on minulle erittäin tärkeä hyvinvoinnin lähde. Olen soittanut pianoa, ja musiikkiluokka jätti lähtemättömän kipinän musiikkiin. Aikuisena olen nauttinut muustakin kulttuuritarjonnasta monipuolisesti.

Tavoitteenani on, että saamme kaikki suomalaiset liikkumaan terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta riittävästi.

Ihmisten hyvinvointiin vaikuttaa moni asia. Suomessa hyvinvointi on onnistuttu turvaamaan monin osin, mutta maailman muuttuessa edessämme on yhä uusia haasteita. Kunnissa laadukkaat hyvinvointipalvelut edellyttävät motivoitunutta henkilöstöä ja aktiivista yhteistyötä eri tahojen kanssa. Yhteiskunnan tukiverkostojen täytyy olla kunnossa kun yksilön taakka käy liian raskaaksi. Heikoimpien ääni ei aina kanna tarpeeksi, joten päättäjien on juuri siksi tärkeää kuulla ja kuunnella. Itse olen elänyt suuren osan elämästäni erityistä tukea tarvitsevan ihmisen kanssa, ja oppinut lapsesta pitäen huolehtimaan myös toisista.

Tavoitteenani on, että pystymme luomaan hyvinvointia kaikille.

Päättäjänäkin olen joukkuepelaaja ja tottunut yhteistyöhön kaikkien toimijoiden kanssa. Uskon, että näin toimimalla pääsemme kansalaisten kannalta parhaisiin tuloksiin. Erilaisista poliittisista näkökulmista huolimatta voimme saada aikaan hyviä päätöksiä, kunhan keskusteluyhteys säilyy. Kokemukseni mukaan hyvä päättäjä kykenee myös kompromisseihin. Päättäjänä olen asioihin perehtyvä, määrätietoinen ja erilaisia arjen haasteita ymmärtävä.

Tavoitteenani on, että teemme päätöksiä yhteistyöhön ja tutkittuun tietoon perustuen.

Hyvinvointi. Oikeudenmukaisuus. Turvallisuus. Optimismi. Tulevaisuus.

Ammatiltani olen vanginvartija ja työskentelen Riihimäen vankilassa. Lisäksi toimin Riihimäen kaupunginvaltuutettuna ja Sosialidemokraattisen valtuustoryhmän puheenjohtajana sekä kaupunginhallituksen jäsenenä. Olen myös Kanta-Hämeen aluevaltuutettu sekä aluehallituksen jäsen.
Muita luottamustehtäviäni:

  • Kanta-Hämeen pelastustoimen pelastuslautakunnan varapuheenjohtaja
  • Osuuskauppa Hämeenmaan hallintoneuvoston jäsen
  • Vankilavirkailijain Liiton Riihimäen osaston varapuheenjohtaja
  • SDP:n liikuntapoliittisen jaoston jäsen