Edelliset kolme päivää kului seminaaripäivien merkeissä Helsingissä. Kuntaliiton Uuden sukupolven organisaatiot -verkoston päätösseminaarissa käytiin mm. läpi vertailua kuntien tuoreista strategioista. Tarkemmin perehdyttiin Vaasan, Tornion ja Kuhmon strategioihin. Riihimäellä erottautumisen merkitystä on korostettu, ja meidät tunnetaankin verkostossa ennakkoluulottomana ja eteenpäin katsovana kaupunkina.

 

Muuramelaisen Jani Kokon kanssa Kuntatalolla

Kaupunginhallituksen talousarvioseminaarissa päästiin keskittymään strategian toimeenpanoon. Riihimäen historian ensimmäinen talousarvio, joka ei enää sisällä sosiaali- ja terveyspalveluita päätetään marraskuussa. Kahdessa päivässä ehdittiin kahlaamaan läpi kaikkien toimialueiden näkymät. Pääsimme myös keskustelemaan Hämeen poliisipäälliköiden kanssa ajankohtaisista aiheista. Nuorison tekemiset puhutti paljon. Poliisikin totesi aiemmin kuullun lääkkeen painottamalla vanhemmuuden tukemista.
Riihimäen kaupunginhallitus ja johtoryhmä yhteiskuvassa

Haasteita riittää ja niihin tulee tarttua jämäkästi yhteistyön voimin. Kiitos kaikille mukana olleille työntäyteisistä päivistä ja hyvistä keskusteluista!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *