Viime viikon paras juttu oli vierailut lasten tanssitunneilla Luovuutta politiikkaan -viikkoon liittyen.

Studio Dance & Joy:lla päästiin aika syvälle tärkeisiin aiheisiin, jotka vaikuttavat laajasti lasten ja nuorten hyvinvointiin. Kaikissa harrastuksissa, oppilaitoksissa ja yhteisöissä olisi oltava sellainen ilmapiiri, että kaikki tuntevat olonsa turvalliseksi. Lapsille tämä on erityisen tärkeää, jotta uskalletaan yrittää, epäonnistua ja olla oma itsensä. Pahitteeksi se ei ole myöskään isompien toiminnoissa.

Matilda Härkönen ja Lauri Jormanainen

Asiasta on puhuttu paljon mm. Olympiakomitean Pukukoppipuhe- kampanjassa. Oman kokemukseni mukaan vuoropuhelua mm. liikuntaseurojen ja kulttuuri- sekä taidetoimijoiden välillä olisi arvokasta käydä aktiivisesti. Opittavaa ja toimintatapojen päivitystä 2020-luvulle kaivataan varmasti monessa paikassa.

Kiitos Matilda, Suvi ja Minit ja koko Studio, sekä Maiju ja Etelä-Hämeen Tanssiopisto kutsuista, hyvistä treeneistä ja tärkeistä keskusteluista!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *