Olo on väsynyt mutta onnellinen. Sain eduskuntavaaleissa 2439 ääntä, ja ensikertalaisena se on kyllä hieno määrä. Lähes kaksi ja puolituhatta hämäläistä antoi minulla ainoan käytettävissä olleen äänensä. Riihimäellä SDP otti selvästi suurimman äänisaaliin, ja itse sain toiseksi eniten ääniä kaikista ehdokkaista. Olen erittäin kiitollinen ja nöyrä tällaisen luottamuksen edessä.

Koko Hämeen vaalipiirin alueella tulos oli hieman heikompi, mutta paikat saatiin säilytettyä. Valtakunnallisesti SDP teki historiallisen tempun, ja kasvatti kannatustaan ja paikkamääräänsä pääministeripuolueen asemasta. Tähän ei ollut pystynyt yksikään puolue kahteenkymmeneen vuoteen.

Lauri Jormanainen eduskuntavaalien 2023 jälkitunnelmissa

Eduskuntavaalit olivat mahtava kokemus, ja opin sen aikana paljon ihmisille tärkeistä asioista sekä itsestäni. Nyt on aika keskittyä sekä kaupungin että hyvinvointialueen tehtävien hoitamiseen mahdollisimman hyvin. Kevät näyttää hyvin tiiviiltä, ja käsiteltävänä on tärkeitä asioita ja suuria kokonaisuuksia. Työtä siis riittää, mutta siihen pitää kaikkien päättäjien ollakin valmis.

Valtava kiitos kaikille tukijoilleni ja äänestäjilleni!

Ollaan yhteyksissä.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *