Kanta-Hämeen sosialidemokraattien aluevaalistartti järjestettiin Hämeenlinnassa lauantaina 11.12.2021. Tilaisuuteen toi puoluejohdon terveiset SDP:n 1. varapuheenjohtaja, kansanedustaja Niina Malm. Aluevaaliehdokkaiden esittelyssä kävi selväksi, että SDP:lta löytyy Kanta-Hämeessä erittäin monipuolinen ja asiantunteva ehdokasjoukko. Sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimi ovat meille kaikille välttämättömiä palveluita, joten on tärkeää, että niistä osataan pitää huolta myös jatkossa. Keskeisessä asemassa on henkilöstön hyvinvointi ja työvoiman riittävyys.

Itse korostin puheenvuorossani sitä, että kaikkien valittujen on tärkeää olla koko maakunnan edustajia. Hyvinvointialue toimii parhaiten ja palvelut saadaan tuotettua laadukkaimmin, kun asioita hoidetaan yhteistyössä kuntarajat, puoluerajat, toimialuerajat jne. ylittämällä. Lopulta kyse on meidän kaikkien hyvinvoinnista, vaikka juuri nyt ei itse tuntisi näitä palveluja tarvitsevan.

Siksi on tärkeää äänestää vastuuntuntoista ehdokasta vaalipäivänä 23.1.2022, tai ennakkoon 12-18.1.2022.

– Pidetään huolta toisistamme

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *