Kanta-Hämeen historian ensimmäinen aluevaltuuston kokous on takana. Minut valittiin aluehallitukseen, eli kova haaste edessä. Kiitos luottamuksesta! Jatkan tehtävien hoitamista perehtyen, kuunnellen, neuvotellen ja yhteistyötä tehden.

 

Äänestyksiä ja teknisiä vaikeuksia riitti, joten ilta venyi hyvin myöhään. Eiköhän seuraavasta kokouksesta eteenpäin päästä jo sujuvampaan toimintaan. Kuvissa myös mahtava ja osaava valtuustoryhmämme.

Hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy vuodenvaihteessa n. 6700 työntekijää ja vuosibudjetti on n. 750 milj. €. Kyse on meille kaikille elintärkeistä peruspalveluista, joten toivon kaikille päättäjille viisautta ja halua yhteistyöhön suurten muutosten keskellä.

Elämme vaikeita aikoja, ja kaikilla päätöksenteon tasoilla on tunnettava vastuu ja pidettävä myös heikoimmista huolta. Me täällä Suomessa kykenemme siihen, ja tällä hetkellä on erityisen tärkeää pitää huolta myös ukrainalaisista, Venäjän häikäilemättömien sotatoimien seurauksena.

Ollaan yhteyksissä.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *