SDP:n kampanjastartissa oli tunnelma kohdallaan.

Puolueen vaaliohjelman julkistamisen myötä on selvää, kenellä on parhaat edellytykset johtaa Suomea. Kuluvan hallituskauden pitkä lista merkittävistä päätöksistä on vakuuttava. Kriisien keskelläkin eduskunnassa on pystytty päättämään useista uudistuksista, jotka parantavat suomalaisten mahdollisuuksia voida entistä paremmin.

Samaa linjaa tulee jatkaa. Työllisyys on jo nyt ennätyslukemissa, mutta seuraava tavoite on 80%. Se on saavutettavissa tulevalla vaalikaudella. Vaaliohjelmasta löytyy muutkin tärkeät luvut 2, 4 ja 60.

Lauri Jormanainen ja Sanna Marin

SDP:llä ja Sanna Marinilla on rohkeutta olla sinun puolellasi. Se on mahdollista äänestämällä paremman huomisen puolesta 2.4.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *