Tänään on 28 päivää vaaleihin.

Kuvassa Nuorten vaalikoneen kysymys ihmisoikeuksien ja tasa-arvon huomioimisesta ulkopolitiikassa. Ulkopolitiikassa on aina hyvä kunnioittaa toisten valtioiden kulttuuria ja tapoja. Ihmisoikeuksista puhuminen ja niiden edistäminen on kuitenkin aina tarpeellista, ja näin pystymme nostamaan tärkeitä asioita esiin, ollessamme yhteyksissä toisten valtioiden kanssa tavalla tai toisella. Kiinan uiguureihin kohdistama sorto, vaino ja väkivalta, on jo pelkästään hyvä syy korostaa ihmisoikeuksia Kiinan kanssa toimiessa.

Lauri Jormanaisen vaalikonevastaus Nuorten vaalikoneesta

Samoin on toimittava muiden maiden kanssa, joilla on ihmisoikeuskysymyksissä pahoja puutteita. Suomi yksin ei pysty muuttamaan kaikkea, mutta yhtenäisen kansainvälisen yhteisön myötä, muutos on mahdollinen. Tähän tarvitaan mukaan myös kansainvälinen urheiluyhteisö.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *