Juna kohti Jyväskylää starttaa pian.

Suomen Työväenpuolueen perustava kokous pidettiin Turun työväentalolla vuonna 1899. Neljä vuotta myöhemmin, eli tasan 120 vuotta sitten, järjestettiin Forssan kokous, jossa puolueen nimi muutettiin Suomen Sosialidemokraattiseksi Puolueeksi, ja hyväksyttiin Forssan ohjelma.

Jyväskylässä kokoontuu SDP:n 47. puoluekokous, joka mm. valitsee puolueelle uuden puheenjohtajan ja muun puoluejohdon. Ehdolla on joukko erinomaisia ehdokkaita, jotka ovat valmiina puolustamaan länsimaiselle demokratialle tärkeitä arvoja ja yhdistämään voimia, jotka haluavat rakentaa inhimillistä ja toimivaa yhteiskuntaa.

Minut valittiin tärkeään tehtävään edustamaan Hämettä vaalivaliokuntaan, jossa neuvotellaan ja valmistellaan henkilövalintoja ennen kokousta ja sen aikana. Suuri kiitos luottamuksesta Hämeen demareille!

Tulevana viikonloppuna linjataan merkittäviä asioita Suomen tulevaisuuden osalta, joten kannattaa olla kuulolla.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *