Minut on valittu sisäisen turvallisuuden ja kriisinkestävyyden työryhmään, joka käynnisti eilen kuluvan puoluekokouskauden työskentelynsä eduskuntatalolla. Puolueen työryhmässä on monipuolisesti osaamista niin eduskunnasta, poliisista, pelastustoimesta, puolustusvoimilta kuin EU- ja kansainvälisistä asioista. Itse pystyn tuomaan näkökulmaa myös vankeinhoidosta, jossa suoraa kosketuspintaa saa mm. rikollisjärjestöjen toimintaan.

Lauri Jormanainen eduskuntatalolla

Sisäinen turvallisuus linkittyy vahvasti ulkopolitiikkaan, ja mm. itärajan tilanne näyttelee tällä hetkellä keskeistä asemaa maamme turvallisuustilanteesta keskustellessamme. Varautumisen näkökulmasta viime vuodet ovat tuoneet paljon oppia, ja valmiina tulee olla jatkossakin turvallisuuttamme järkyttäviin tapahtumiin ja ilmiöihin niin maailmalla kuin Suomessakin.

Mielenkiinnolla odotan aihepiirin pariin syventymistä!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *