Syksyn tiukka kokouskausi alkoi rapsakkaasti työyön jälkeen kaupunginhallituksen kokouksella. Salkun sisältö vaihtui uikkareista läppäriin.
Kokouksessa mm. päivitimme kaupungin henkilöstön työterveyspalveluiden sopimusta. Toimivat työterveyspalvelut ovat tärkeä osa työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Palvelut halutaan pitää laadukkaina myös jatkossa.
Päätimme myös vuokratyövoimaa välittävästä Sarastiarekrystä irtautumisesta. Sote-henkilöstön siirtyessä hyvinvointialueen palvelukseen, volyymi sijaistyövoiman tarpeessa pienenee kaupungin osalta siten, että jatkossa järkevämpää on tuottaa toiminta omana työnä.

Keskustelua riitti myös mm. huolestuttavasta tilanteesta nuorten päihteidenkäytön suhteen. Kesän aikana on ilmennyt paljon lieveilmiöitä ja mm. Keskusurheilupuiston alueella meno on ollut monellakin tapaa hyvin holtitonta. Pyritään me vanhemmat keskustelemaan jälkikasvumme kanssa, ja samalla on tärkeää pohtia, millä toimilla voimme oireilevien nuorten hyvinvointia tukea.
Vaikeilla aiheilla alkaa syyskausi, mutta sen takia on kesällä tehty muita asioita. Tsemppiä kaikille kanssapäättäjille ja viranhaltijoille! Olkaa muutkin yhteyksissä jos aiheita ilmenee.
Yhdessä mennään ja porukalla tehdään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *