Kymmenen vuotta sitten kamppailimme urheiluseuran johtokunnassa liikunnan olosuhteiden kanssa. Päätin lyödä itseni likoon, ja lähdin ehdolle ensimmäisiin vaaleihini. Paljon on tapahtunut tuon jälkeen, ja nyt on edessä entistä suurempi haaste – eduskuntavaalit.

Pääteemani ovat Turvaa, Työtä ja Hyvinvointia.

Turvaa – onko Suomessa turvallista elää?
– Kaikille on taattava turvallinen lapsuus ja ympärilleen turvallisia aikuisia. Kiusaamiseen on puututtava kaikilla yhteiskunnan tasoilla, eikä päätöksenteko voi tehdä tästä poikkeusta.
– Tuloerojen maltillisuus lisää yhteiskunnan turvallisuutta. Valtionhallinnon on tehtävä ratkaisuja, joilla turvataan kaikkien mahdollisuus toimeentuloon. Samalla on huolehdittava valtion varojen vastuullisesta käytöstä ja varmistaa, että teemme vain tarpeellisia hankintoja.
– Harrastusmahdollisuudet varmistamalla voimme ehkäistä syrjäytymistä. Helpoin tapa estää nuorten jengiytymistä, on pitää nuori mukana mielekkäässä seurassa. Liikkuvat-kokonaisuutta on jatkettava, jotta liikunta voisi olla mukana jokaisen lapsen elämässä.Työtä – miten varmistetaan kaikille mielekkäitä töitä?
– Työvoiman riittävyyden takaamiseksi on tehtävä kaikki mahdollinen työperäisen maahanmuuton edistämiseksi. Myös työelämän tasa-arvon edistämistä on jatkettava.
– Uusien työtapojen kehittämistä on tuettava ennakkoluulottomasti. Tutkimukseen, kehittämiseen sekä innovaatioihin on panostettava
– Annetaan työmarkkinaosapuolten neuvotella työehdoista ja turvataan suomalaisten työmarkkinoiden sopimuskulttuuri.Hyvinvointia – miten Suomessa voitaisiin jatkossa paremmin?
– Nuorten mielenterveysongelmien hoitamiseen on satsattava monialaisesti. Terveyspalveluissa ei pystytä korjaamaan kaikkia ongelmia, vaan yhteiskunnan toiminnassa on panostettava hyvinvoinnin edistämiseen.
– Suomalaisen hyvinvointivaltion selkärankana ovat kaikille tarjottavat julkiset palvelut, joita yksityinen puoli ja kolmas sektori tukee. Laadukkaat koulutus-, varhaiskasvatus- ja sote-palvelut on turvattava. Samalla on panostettava niiden kehittämiseen muuttuvassa maailmassa.
– Meidän vastuullamme on huolehtia ainutlaatuisesta suomalaisesta luonnosta ja elinympäristöstämme. Näin pidämme maamme elinvoimaisena ja luomme edellytyksiä uudenlaiselle elinkeinotoiminnalle sekä talouden kantokyvylle.

Näiden ja monen muun tärkeän asian suunta ratkaistaan kevään vaaleissa. Voit olla mukana kampanjassani riippumatta siitä missä asut, omalla nimelläsi tai nimettömänä. Täytä oheinen lomake, ja katsotaan minkälaista roolia olisi tarjolla: Liity mukaan Laten eduskuntavaalikampanjaan

Kampanjan näkyvyyden edellytyksenä on myös onnistunut varainkeruu. Jokaisesta eurosta on hyötyä ja pienienkin purojen avulla voimme edistää tärkeiden asioiden esillä oloa.

Voit tukea valintaani eduskuntaan seuraavin tavoin:

Klikkaa oheista linkkiä ja valitse tuen määrä sekä maksutapa.

Tai

MobilePaylla numeroon 63019
Viesti: Tuki Lauri Jormanaisen eduskuntavaalikampanjaan

Tai

Tilinumero: FI81 5680 0020 6123 84
Yhdistyksen nimi: Turvaa elämään ry.
Viestikenttään: Tuki Lauri Jormanaisen eduskuntavaalikampanjaan

(Kampanjan aikana kerätyt varat käytetään ehdokkaan vaalityöhön. Yli 1500 euron tukisumman antaja on ilmoitettava vaalirahailmoituksessa.)

Tehdään tämä yhdessä, sillä nyt on hyvinvointi pelissä! ❤️

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *