Eduskuntavaaleista ei kukaan selviä yksin, joten tukiryhmän merkitys on valtava. Tukiryhmää ja koko kampanjaa vetää kampanjapäällikköni Mikko Arminen, joka ansaitsee esittelyn. Mikko pitää kampanjan kasassa ja toimii ehdokkaan lähimpänä tukena kaikissa tilanteissa.

Näin Mikko kertoo itsestään:

”Perheeseeni kuuluu vaimo sekä 5-vuotias tytär. Viisitoista vuotta ehdittiin olemaan koiratalous, mutta tällä hetkellä koiraton talous. Saapi nähdä, onko pysyvä tilanne.

Olen riihimäkeläinen paluumuuttaja. Muutamia vuosia asuin Tampereella opiskelujen ja töiden vuoksi. Työskentelen ohjelmistosuunnittelijana tätä kirjoittaessa vielä Tampereella, mutta tekstin tullessa julkaistuksi todennäköisesti jo Espoossa.

Taustani on varsin epäpoliittinen, mutta olen ehtinyt olemaan muutaman vuoden mukana paikallispolitiikassa demareiden riveissä. Kuten kaikessa muussakin, kun mukana ollaan, niin ollaan sitten kunnolla.

Ohjelmointityö ja vastaavat henkiset harrastelut tulee jonkin verran (tai todella paljon, jos vaimolta kysytään) myös vapaa-ajan puolelle. Kuuluu niin työn kuin omaankin luonteeseen, että koko ajan pitää olla tekemässä ja oppimassa jotakin uutta.

Laten kanssa jaetaan arvomaailmaa niin vahvasti, että vaalityössään mukana olosta ei voinut kieltäytyä, kun mahdollisuus tarjoutui. Hänen aina rakentava lähestymistapa sekä yhteistyökyky tekivät vaikutuksen heti alkuun. Ne tuovat näkyväksi pitkäaikaisen kokemuksen erilaisten luottamustehtävien hoitamisesta.”

Mikko Arminen ja Lauri Jormanainen

Todellisuudessa Mikko pyysi minun vain kertovan hänen olevan älykäs ja komea, mutta onneksi sain vähän lisätietoja.

Sellainen on Mikko.

Kampanjan tiimoilta voit olla Mikkoon yhteksissä jos haluat osallistua jollain tapaa, tai jos sinulla on ideoita kampanjaan liittyen.

Puh. 040 824 1894

Mail: mikkoarminen@hotmail.com

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *