Viikonloppuna oltiin tavattavissa Riihimäellä, ja mikä määrä porukkaa saatiinkaan liikkeelle!

Ajattelin tuulisen sään verottavan osallistujia. Lopulta kävi niin, että jo ensimmäisen tunnin aikana, aseman tapahtumasta loppui karkit, makkarat ja esitteet. Siinä piti kampanjapäälliköllä kiirettä hakea täydennystä. Kysymyksiä tuli laajalla repertuaarilla, ja joku oli jopa valmistellut listan omista kysymyksistä. Porukkaa oli niin paljon, että valitettavasti en kaikkien kanssa ehtinyt millään keskustelemaan.

Tungosta SDP:n teltalla Riihimäen rautatieasemalla

Tämä kertoo siitä, että vaalit kiinnostaa. Tärkein viesti ihmisiltä olikin, että Sanna Marinin jatkokausi pääministerinä olisi varmistettava, koska se on ainoa keino varmistaa Suomeen monimuotoinen hallitus, jossa otetaan huomioon myös tavallinen palkansaaja ja ne jotka tarvitsevat eniten tukea. Moni piti nyt hyvänä mahdollisuutena saada seudulle uusi kansanedustaja.

Antti Lindtmanin kanssa ehdittiin myös keskustella hetki valtakunnallisista aiheista. Antin kokemus ja taito kohdata ihmiset on omaa luokkaansa. Hienoa oli nähdä kun hän saapui paikalle sattumalta oman äitini saattelemana.

Antti Lindtman ja Lauri Jormanainen Riihimäellä

Riutan tapahtumassa ehdin myös piipahtamaan. Sirkku Hildén ja Marju Markkanen olivat pistäneet tukijoukkoineen hyvät puitteet laskiaistapahtumalle. Satu Taiveaho haastoi meitä ehdokkaita hyvillä kysymyksillä, ja muutenkin oli reipas meininki.

Oli hieno huomata kuinka hyvin porukkaa saadaan liikkeelle, kun yhdessä järjestetään. Riihimäen Sosialidemokraatit ry. ja Riihimäen seudun Wanhat toverit olivat vahvasti edustettuna ja järjestämässä asemalle kaikkea tarvittua. Tämän myötä ehdokkaat ehtivät keskittyä ihmisten kohtaamiseen. Osoitus joukkuepelin merkityksestä jälleen siis.

Demareita Riihimäellä

Valtava kiitos kaikille mukana olleille, ja kohti seuraavia tapaamisia!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *