Tänään on 25 päivää vaaleihin.

Kuvassa Nuorten vaalikoneen kysymys koskien kuukautistuotteiden arvonlisäveroa. Naistenpäivän kunniaksi vastaus kysymykseen, jota meidän miesten ei ilman tällaisia kysymyksiä tarvitsisi edes miettiä.

Lauri Jormanaisen vaalikonevastaus Nuorten vaalikoneesta

Tasa-arvon kohdalla keskitytään usein palkkauskysymyksiin, eri sukupuolten asemaan perheasioissa tai esimerkiksi varusmiespalvelukseen. Kuukautistuotteiden verotus on hyvin ilmiselvä, ja suoraan kahtia jakava kysymys, joka ei johdu mistään muusta kuin biologiasta. Sen myötä onkin hyvä miettiä, olisiko järkevää alentaa arvonlisäveroa. Naiset kun eivät itse valitse kuukautisiaan, vaan ne tulevat annettuna. Useat maat ovat jo tähän epäkohtaan reagoineet, ja niin tulisi minun mielestäni meidänkin.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *